RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Tekil Etiket .....

Tekil etiket menüsüne ulaşabilmek için Yardım Menüsü / Perspektif Aç / İTS Modülü / Barkod İşlemleri / Tekil Etiketler yolu izlenmelidir.

Yeni Tekil Etiket oluşturmak için "Tekil Etiketlere" tıklanır. Kayıt listesinde bulunan menüsünden "Yeni" simgesine tıklanarak yeni tekil etiket basım işlemi başlatılabilir.

İTS ürünlerinde tanımlamış olduğunuz ürünler ve Etiket tasarımlarında ilaçlara ait oluşturduğunuz Etiket tasarımları doğrultusunda basım işlemi gerçekleşecektir.
Açılan Yeni kayıt ( Tekil Etiket Yazdır ) ekranında Etiketin kayıt durmunu kullanımda, kullanımdışı ya da bloke edilmiş olarak değiştirebilirsiniz. Öncelikli olarak ürünü seçerseniz ve ürün tanımını yaparken o ürüne bir etiket tasarımı seçmişseniz ürünü seçmenizle beraber etiket tasarımı alanı da dolacaktır. İlaca ait etiket tasarımını değiştirmek isterseniz yanında bulunan simgesine tıklayarak açılan "Etiket Tasarımları" ekranından istenilen tasarım seçilir. İlacın seri numarası ve son kullanma tarihi doldurulması zorunlu alanlar arasındadır. İlaca ait seri ve lot/parti numarasını elle kendiniz yazmalısınız. İlgili alanlar doldurulduktan sonra menüde bulunan "Kaydet" simgesine tıklanır ve etiketiniz kayıt edilerek ekranınız kapatılır. Ekranı yeniden açtığınızda menüde simgesini göreceksiniz. Yazdır butonuna  bastığınızda "Onay" ekranı açılacaktır.


Basım işlemi için girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan eminseniz "Evet" butonuna tıkladıktan sonra yazıcınızı seçerek baskıya geçebilirsiniz.

Yaptığınız işlemi kayıt ettikten sonra yeni bir tekil etiket daha bastırmak isterseniz menüdeki 3. simge olan kaydet ve yeni kayıt oluştur simgesine tıklamanız yeterlidir.

İlgili Konular

Üst Konular

Barkod İşlemleri
İTS
 
©2009-Yasal Uyarı