RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Doktor Görevi  "Yeni Doktor" kaydı yaparken karşılaşacağınız alanlar arasındadır. İlgili doktorun görev alanına doğru görevin yazılması aramalarda yada filrelemelerde kullanıcılara yardımcı olacaktır. Doktor görevi eklemek için 2 yol vardır.

1-Genel Perspektif / Biem / Tanımlar / Doktor Görevleri

Doktor Görevlerine çift tıklandığında "Doktor Görevleri" listeleme ekranı açılır ve üstte bulunan menüden "Yeni" simgesine tıklanır. Açılan "Yeni Kayıt Doktor Görevi" ekranından Doktorun Görevine ait kod ve açıklama yazılarak kayıt edilir. Örn Kod: Dr  Açıklama: Doktor

Doktor Görev Tanımlarının bu alan kullanılarak yapılması tavsiye edilir.
2 -Yeni Doktor Kaydı oluşturuken doldurulması gereken bazı zorunlu alanlar vardır. Bu zorunlu alanlar yanlarındaki simge ile belirtilmiştir. Doktor Görevi doldurulması zorunlu bir alan değildir. Yeni kayıt oluştururken ya da oluşturulmuş kayıt güncellenirken doktor görevi eklenmek istenilirse "Görevi" alanı sonunda bulunan simgesine tıklanır.
 Açılan "Doktor Görevleri" listeleme ekranında daha önceden oluşturulmuş kayıtlar varsa görevi seçildikten sonra menüde bulunan "Seç" simgesine de tıklanarak seçilen görev tanımı ilgli doktorun görevi alanına eklenir.
Daha öncesinde hiç kayıt eklenmemiş ise yada yeni bir görev eklenecekse  menüde bulunan simgesine tıklanır.
 
  simgesine tıklandığında "Yeni Kayıt (Doktor Görevi)" ekranı açılacaktır. Ve bu ekranda "Kod" doldurulması gereken zorunlu alandır. Görevin kayıt durumunuda yine bu ekran kartından seçebilirsiniz.

Görev tanımı yapıldıktan sonra ekranı kapatmadan yeni bir kayıt daha yapılacaksa menüde bulunan ve turuncu okla  gösterilen "Kaydet ve yeni kayıt oluştur "  simgesine tıklanarak işleme istenildiği kadar devam edilebilir.
Eğer "Görevi" alanına , Doktor görevleri listeleme ekranında kayıtlı olan görevlerden biri seçilecekse "Doktor Görevi" alanına görev elle yazılabilir. Görevin ilk harfi yazılamaya başlandığı andan itibaren yardımcı ekran açılacaktır. Böylece her seferinde görevleri listeleme ekranından seçmenize gerek yoktur.

İlgili Konular

Üst Konular

Doktor Kayıtları
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı