RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


 Genel Reçete Ürün Potansiyeli ......

"Yeni Genel Reçete Potansiyeli" tanımlamak için ;

1-Genel Perspektif / Biem / Tanımlar / Genel Reçete Potansiyeli

Genel Reçete Potansiyellerine çift tıklanarak listeleme ekranına ulaşıldığında menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanarak Genel Reçete Potansiyeli oluşturulmaya başlanabilir. Açılan "Yeni Kayıt Genel Reçete Potansiyeli" ekranında oluşturulacak olan potansiyele  ait kod ve açıklama yazıldıktan sonra kayıt işlemi tamamlanabilir. Yeni Genel Reçete Potansiyeli kaydı yapılacağı zaman bu yöntemde anlatılan yolun izlenmesi önerilir

2-Genel Perspektif / Biem / Doktorlar / Yeni Kayıt ya da İlgili Doktor Kaydı / Doktor Bilgileri Sekmesi / Potansiyeller / Genel Reçete Potansiyeli yolu izlenmelidir.
 
 "Yeni Kayıt Doktor" ya da "İlgili Doktor" ekranında mor ok ile gösterilen "Genel Reçete Potansiyeli" yanında bulunan simgeye tıklanır.
 
 Açılan "Genel Reçete Potansiyelleri" listeleme ekranında önceden kayıt edilmiş kayıtlar varsa listelenir. Yeni potansiyel tanımlamak için menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanır.
"Yeni Kayıt(Genel Reçete Potansiyeli)" ekranında oluşturulacak potansiyelin kodu yazılmak zorundadır. Açıklama alanı doldurulmak zorunda değildir.

Başka kayıt eklenmeyecekse menüdeki "Kaydet" simgesine tıklanır ve ekran kapatılır. Arka arkaya bir çok kayıt eklenecekse her defasında ekranı kapatıp yeni kayıt penceresi açmaya gerek yoktur. Bunun için menüde mavi okla gösterilen  "Kaydet ve Yeni Kayıt Oluştur" simgesine tıklanması yeterli olacaktır. Her kayıt yapıldıktan sonra bu simgeye tıklanırsa ekran kapatılmadan tek seferde bir çok potansiyel tanımı yapılabilir.

Kayıt Durumu "Kullanımdışı" yada "Bloke Edilmiş" olarak değiştirilmişse kayıt durumu değiştirilmiş kayıtlar bu yöntemle açılan "Listeleme Ekranında" görünmezler. Filtrelenmiş sadece "Kullanımda" olan kayıtları listeleyebilirsiniz. Tüm kayıtları görmek için 1. yöntemle açağınız listeleme ekranını kullanmalısınız.
"Yeni Doktor Tanımı Nasıl Yapılır?" hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

İlgili Konular

Üst Konular

Doktor Potansiyelleri
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı