RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Yeni poliklinik tanımı yapmak için ;

1-  Genel Perspektif / Biem / Tanımlar / Poliklinikler yolu izlenmelidir.
Polikliniklere çift tıklanarak listeleme ekranına ulaşıldığında menüde bulunan "Yeni" simgesine tıklanarak Poliklinikler oluşturulmaya başlanabilir. Açılan "Yeni kayıt Poliklinik" ekranında oluşturulacak olan apolikliniğe  ait kod ve açıklama yazıldıktan sonra kayıt işlemi tamamlanabilir. Yeni Anabilim dalı kaydı yapılacağı zaman bu yöntemde anlatılan yolun izlenmesi önerilir.

2- Genel perspekif / Biem / Hastaneler / İlgili Hastane / Klinikler sekmesi / İlgili Klinik / Genel Sekmesi yolu izlenmelidir.

Poliklinik nesnesi sonunda bulunan simgesine tıklandığında "Poliklinikler" listeleme ekranı açılacaktır. Poliklinikler kartında bulunan menüden simgesine tıklanarak yeni kayıt oluşturulmaya başlanabilir.

Açılan "Yeni Kayıt(Poliklinik)" kartında kaydı yapılacak polikliniğin "kod" alanı doldurulmak zorundadır. Arka arkaya bir çok kayıt eklenecekse her defasında ekranı kapatıp yeni kayıt penceresi açmaya gerek yoktur. Bunun için menüde kırmızı okla gösterilen  "Kaydet ve Yeni Kayıt Oluştur" simgesine tıklanması yeterli olacaktır. Her kayıt yapıldıktan sonra bu simgeye tıklanırsa ekran kapatılmadan tek seferde bir çok kayıt oluşturulabilir.

Kayıt Durumu "Kullanımdışı" yada "Bloke Edilmiş" olarak değiştirilmişse kayıt durumu değiştirilmiş kayıtlar bu yöntemle açılan "Listeleme Ekranında" görünmezler. Filtrelenmiş sadece "Kullanımda" olan kayıtları listeleyebilirsiniz. Tüm kayıtları görmek için 1. yöntemle açağınız listeleme ekranını kullanmalısınız.

İlgili Konular

Üst Konular

Hastane Klinikleri
Tıbbı Satış Otomasyonu
 
©2009-Yasal Uyarı