RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Yeni kullanıcı hesabı oluşturmak için;

Yardım Menüsü / Perspektif Aç / Genel Perspektif / Sistem Yönetimi / Kullanıcılar yolu izlenmelidir.
 Açılan "Kullanıcılar Listeleme" ekranındaki menüden "Yeni" simgesine tıklanır.
Yeni kayıt kullanıcı ekranında kişinin kullanıcı adı, şifresi ve şifre tekrar alanı doldurulması zorunlu alanlardır. Sistem yöneticisi kullanıcı oluştururken varsayılan bir şifre verir ve kullanıcı Orkestra'ya ilk giriş yaptığında şifresini güvenli bir şifre ile değiştirir.

Herhangi bir sebepten dolayı kullanıcı artık Orkestra kullanıcısı değilse durumu kullanımda değil yada bloke edilmiş olarak değiştirilebilir.

Kullanıcı Bilgileri sekmesinde kullanıcının adı, soyadı ve e-posta bilgileri doldurulması zournlu değildir ama bilgilerin eksiksiz doldurulması karışıklık olmaması açısından tavsiye edilir.
 
Yeni kullanıcı hesabı oluşturulurken kullanıcının çalıştığı departmana ait yetki paketi de tanımlanmalıdır. Kullanıcıya uygun yetki paketi eklemek için "Yeni Kayıt (Kullanıcı)" ekranında bulunan "Yetki Paketleri" sekmesine  tıklanmalıdır.

"Yetki Paketleri" ekranında bulunan "Listeden Ekle" butonuna tıklayarak kullanıcınızın çalıştığı departmanla ilgili yetki paketini seçebilirsiniz. Yetki paketi oluşturma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.
Yeni kayıt kullanıcı ekranındaki "Kullanıcı Grupları" sekmesinde ise kullanıcının içinde bulunacağı kullanıcı grubu "Listeden Ekle" butonuna tıklanarak "Kullanıcı Grupları listeleme ekranından" seçilerek listesine eklenmelidir.
"Kullanıcılar neden yetkilendirilemdliri?" hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız
"Yetki Paketi Nasıl Oluşturulur?" hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız
"Kullanıcı Grubu Nasıl Oluşturulur?" hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız

İlgili Konular

Üst Konular

Kullanıcılar
Sistem Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı